våra rum

Villorna

Våra villor är byggda i gammal klassisk Arildstil. I Hotellvillan och Farmorsvillan finns vardera 7 dubbelrum, 3 av dem med balkong och havsutsikt. Kaptensvillan med sin marina stil har 8 dubbelrum, 4 av dem med balkong och havsutsikt. Här finns även vår relaxavdelning med bad beläget i nedre plan av huset. Villorna når du via en glasgång från huvudbyggnaden.

Huvudbyggnaden

Våra 21 dubbel- och 4 enkelrum ligger belägna på övre plan i huset med utsikt mot havet eller berget. En del av rummen är helt i gammal stil, vart och ett med sin personliga charm. En annan del är modernt renoverade med färgsättning från naturen utanför.

Stugor

I backen mot bergssidan ligger våra 5 stugor med utsikt över Skälderviken. Här bor du med lite enklare standard men fortfarande med samma bekvämlighet. Varje stuga har 1 dubbelrum samt 2 enkelrum (ett av dessa med fast extrabädd), alla rum har eget badrum. Vardagsrummet har utgång till altan där det sommartid finns möjlighet att grilla. Väljer ni att bo lite längre i våra stugor ingår även tillgång till eget kök.

 

Alla våra rum har sköna hotellsängar från Carpe Diem